Tanzania 4 og 5


Tanzania 4 og 5 leveres til Zanzibar gennem NGO organisationen AHAS GROUP

AHAS Group er en humanitær organisation som bl.a. sender skolemøbler, undervisnings- materiale, IT udstyr samt andre ting til forskellige skoler i Tanzania. 
Det er ikke altid nemt for os at skaffe IT udstyr, og derfor er vi lykkelige over at komme i kontakt med Computergruppen, som har stor mulighed for at hjælpe os i den henseende. 
Vi har 10 ansøgninger fra 10 forskellige skoler på Zanzibar som alle efterspørger computere og skolemøbler. Vi har fået bevilling til 2 containere og forventer at få bevilling til yderligere 2 containere i indeværende år.
Udstyret fra Computergruppen vil blive sendt ud til flere skoler både privat og offentlige skoler i byen og i provinsen på Zanzibar. Nogle ganske få computere agter vi at give til en skolelærer- fagforening. 
Det kan ofte være vanskeligt for folk i Danmark, at forestille sig hvor glad en studerende og skolelærer kan blive, når de får en brugt computer. Jo, det er ikke kun institutioner der får glæde af at modtage gaver fra Senior uden grænse. Det gavner også hele undervisningssektoren.

Vi gør en forskel!
Med venlig hilsen
Ali Talib

AHASG 
C/O A. Talib
Ordrupvej 64, 1. tv. 2920 Charlottenlund, 
Formand: atas@webspeed.dk
+45 3963 2090 / +45 2681 5090


Send mail

Link til hjemmeside