Good evening.

Am Muberwa Buchwechwe from Tanzania, a principle of Nkwenda youth and farmers training center.

Thanks a lot for the computer you sent for us from your company. Be blessed a lot. They are helpful for our students because they use them for their learning. We have a secretarial course our students use them every day. We were asking ourselves on how to get them and we came to hear that you can be ready to support us. Thank you so much 
I will send some pictures


Hej til jer alle i computergruppen.
Nu er de 10 laptops I istandsatte afleveret på skoien i Nkwenda.
Skolen ligger i det nordvestlige hjørne af Tanzania i Kagera provinsen, skolen drives af den lutheranske kirke, den har eksisteret i 40 ar og uddanner murere, tømrere og syersker, der er nu oprettet en svejse, elektrikker og computeruddanneise. De har kun 2 pc'er og har med glæde modtager computerne fra Jer.
Computerne blev testet af IT afdeiingen hos Enemaerke & Petersen i Ringsted, de virkede fint, tastaturets æøå blev slaet fra og der blev vedlagt mus med ledning, jeg købte 10 punchs og lagde pc'erne i. De blev herefter transporteret til Farsø Efterskole som har en verdenslinie som besøger skolen en gang om året, pc'er, strømforsyninger og et vred kopier af manualen blev fordelt blandt Farsø eleverne som så fik æren at aflevere dem pa skoien. Jeg var pa skolen samtidig med Farsø eleverne, med 2 tømrerlærlinge fra Enemaerke & Petersen som skulle arbejde sammen med de Tanzianske tømrerlærlinge, ikke for produktionens eller det fagliges skyld med for at udbygge en socialt kontakt lærlingene imellem.
Som fællesprojekt byggede vi computerborde til den uddannelseslinie der nu kunne oprettes med brug af de 10 laptops.
Byen Nkwenda har inden for det sidste par ar fået eleklncitet og dermed et udvidet forretningsliv, PC kursus står på manges ønskeliste, selv om kun et fåtal har mulighed for at fremskaffe en pc.
Det glæder både skole og mig at der nu kan tilbydes et pc kursus ikke kun til skolens elever, men også til folk fra byen.
Jeg skal hilse jer alle med stor tak fra skolens leder Muberwa Buschwechwe og 56 glade elever.

De bedste hilsner til jer alle i computergruppen fra
Ejnar Vedberg Jensen.
71722846
ejnarvedberg@gmail.com